Recentment he començat a col·laborar amb l’Ajuntament d’Hostalric en la coordinació del Centre Gastronòmic Domus Sent Soví, un espai que es va inaugurar fa poc més d’un any amb l’objectiu de convertir-se en el primer centre a Catalunya dedicat a la promoció, la innovació, l’experimentació i el coneixement del Patrimoni Gastronòmic Català a partir dels productes del territori.

El Centre Gastronòmic Domus Sent Soví agafa el nom del llibre “Llibre de totes maneres de potatges de menjar”, més conegut com a Sent Soví, d’autor anònim i que data del 1324. Aquest és el primer receptari conegut de cuina catalana, i un dels més antics que es coneixen a Europa.

En aquest espai, ubicat just darrera la Torre dels Frares i dins el cas antic del municipi, s’hi realitzen diferents tipus d’activitats. Hi ha les de caire més promocional, a partir de l’oficina de turisme, una exposició sobre els paisatges gastronòmics de Catalunya acompanyada d’un audiovisual i la botiga on comprar productes provinents de petits productors de tot Catalunya. També s’incideix en els aspectes més formatius, amb un calendari d’activitats trimestral on s’hi inclouen xerrades, tallers, cursos i seminaris al voltant de la gastronomia en el sentit ampli (tècniques de cuina, productes, conreus, distribució, alimentació saludable,…).

També s’hi tenen en compte activitats de caire més turístic, ja que la Domus Sent Soví hauria d’esdevenir, conjuntament amb la Fortalesa d’Hostalric, una de les icones turístiques d’Hostalric. En aquest àmbit, es treballa amb operadors nacionals i internacionals per a la creació de visites que combinen patrimoni i gastronomia catalana, així com tallers de cuina i activitats específiques per a determinats segments de mercat.