Jordi Casassayas

Sóc Jordi Casassayas, Diplomat en Turisme i Màster en Gestió i Planificació Turística, amb experiència contrastada al sector turístic en àrees com la planificació, el màrqueting, la tecnologia i la docència. Aquesta diversitat d’àmbits d’actuació fa que sigui complicat establir una única etiqueta que em defineixi… però faci el que faci, sempre ho faig amb l’objectiu d’aportar capacitat d’anàlisi, visió de negoci, creativitat i compromís al projecte.

Al llarg d’aquests anys de vida laboral he pogut conèixer i aprendre diferents metodologies de treball gràcies al meu pas pels sectors serveis, l’administració pública, el sector industrial i l’ensenyament. L’experiència adquirida treballant en hotels em va mostrar la importància de l’atenció al client i als detalls, mentre que el meu pas per l’administració pública va fer-me conscient de la necessitat de tenir una visió global del desenvolupament turístic, així com de la necessitat de cooperació entre empreses i administració. 

Tot i que la meva carrera professional no s’ha deslligat mai del sector turístic, he tingut la sort també de conèixer el sector industrial, que m’ha fet ser conscient de la importància de la innovació constant i de com aquesta es combina amb la planificació i la necessitat de fer viables els projectes. D’aquesta etapa també me n’emporto els aprenentatges adquirits en termes de negociació, empatia i relacions personals entre professionals.

Els més de 10 anys vinculat al món de l’ensenyament, principalment a la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, em permet estar constantment contraposant la realitat de la indústria turística amb la vessant més metodològica i de futur que ofereix l’entorn universitari. Alhora, la visió d’uns estudiants que arriben amb noves mirades implica una revisió constant de la feina que fem, ajudant-me a ser millor professional en el meu dia a dia.   

Finalment, l’etapa dedicada a la consultoria turística em permet participar en multitud de projectes diferents amb els aprenentatges que aquest fet genera. Tot i que l’essència de la tasca de consultoria es manté, cada projecte és únic i presenta nous reptes als quals intento donar resposta de manera professional i propera. 

Membre de:

IFITT
IFITT
Comunitat global independent líder per a la discussió, l’intercanvi i el desenvolupament de coneixements sobre l’ús i l’impacte de les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en la indústria i l’experiència de viatges i turisme.
APTALC
APTALC
Entitat que representa els professionals del turisme vinculats a l’administració local de Catalunya.

Veure tots els serveis

Descobreix tots els nostres serveis per projectes turistics

Veure’ls tots

Necessites Ajuda?

Els millors projectes comencen en una conversació. Parlem?

Contacte

Veure tots els projectes

Veure’ls tots