Estructuració de producte turístic vinculat gastronòmic

Si es fa un cop d’ull als equipaments existents a la Costa Brava dins l’àmbit del turisme gastronòmic, segurament podríem coincidir que a Hostalric n’hi trobem un dels que té major potencial: el Centre Gastronòmic Domus Sent Soví.

En aquest cas, l’Ajuntament d’Hostalric va decidir integrar la gastronomia com un dels valors turístics del municipi, sumant-ho al ja conegut patrimoni arquitectònic de la vila. Per a fer-ho, es va desenvolupar un projecte que incloïa la creació d’aquest nou equipament i tot un conjunt d’actuacions encaminades a posicionar el Centre Gastronòmic Domus Sent Soví com una referència a la zona de la promoció del producte i la gastronomia local.

La meva incorporació al projecte (amb l’espai ja en funcionament) s’ha centrat en la coordinació de manera continuada de l’espai, focalitzant els esforços en la organització interna i, sobretot, la creació d’un portafoli de productes turístics que posin en valor la filosofia del centre, que es complementin amb la resta de recursos de la zona, i que esdevinguin atractius per als mercats de proximitat.