Entrevistes en profunditat. Insetur.

Conjuntament amb l’Institut d’Estudis Turístics (Insetur) de la Universitat de Girona, i per encàrrec de la Diputació de Barcelona, es va realitzar l’estudi “Turisme a la província de Barcelona 20 anys. Turisme i territori, 1994-2014“.

L’estudi neix de la voluntat de la Gerència de Serveis de Turisme de realitzar una retrospectiva de 20 anys de gestió turística a la demarcació. L’objectiu ha estat ordenar els esdeveniments succeïts al llarg d’aquest temps, generar un relat al voltant de la tasca realitzada i donar valor a l’esforç de les diferents persones i entitats implicades en el desenvolupament turístic de la província de Barcelona.

En aquesta ocasió, la meva integració a l’equip d’INSETUR s’ha centrat en la fase d’entrevistes als diferents agents clau. En aquest sentit, s’ha dut a terme tant l’elecció de la metodologia (entrevistes semi-estructurades), com la conceptualització del guió i les temàtiques a tractar. Alhora, també s’ha executat la major part d’entrevistes i part del buidatge.

PROYECTOS